Als je tickets op StubHub International adverteert en ze verkopen, sturen we je een e-mail (controleer je spam- of ongewenste map).

Je moet nog steeds je StubHub International-account in de gaten houden voor het geval je het mist. Je kunt je verkoop zien door deze stappen te volgen:

1. Log in op je StubHub International-account
    • Op een desktop: Ga naar Mijn tickets. Klik of tik op Verkopen.
    • Op de StubHub app: Ga naar Verkopen en tik op Verkopen
  2. Controleer de Open en Voltooid tabbladen
    • Verkopen in de Open tab: Je moet de tickets aan de koper leveren om de verkoop af te ronden
    • Verkopen in de Voltooid tab: Je hebt deze tickets al geleverd en hoeft verder niets te doen