Je standaardbetaalmethode voor het verkopen van tickets aanpassen:

1. Ga naar Profiel > Instellingen
  2. Onder het Betaald worden tabblad in betaalopties voor de verkoop van tickets
    • Als je PayPal kiest, hebben we je PayPal e-mail aangepast aan je StubHub info. Als dit niet klopt, klik dan op het potlood om het e-mailadres bij te werken.
    • Als je voor bankoverschrijving kiest, klik op Voeg een nieuwe bankoverschrijvingsrekening toe voor de verkoop. Vul je factuuradres en bankrekeninggegevens in.
  3. Klik op Opslaan.

Wanneer je standaard betaalmethode aanpast, zullen we zowel bestaande als nieuwe advertenties veranderen. Dit is niet van toepassing op betalingen In uitvoering voor tickets die reeds verkocht zijn.

Wil je de bankrekeninggegevens verwijderen?

Zodra je een bankrekening aan je StubHub-account hebt toegevoegd, kunnen we de gegevens niet meer verwijderen of bewerken. We slaan geen bankrekeninggegevens op zodra de rekening is geregistreerd.  Als je je bankgegevens wilt verwijderen,  contacteer ons.