Tik op het hartpictogram in de StubHub-app om evenementen, artiesten, teams en locaties aan je favorieten toe te voegen. We zullen je dan op de hoogte houden van toekomstige evenementen. Om je favorieten te zien:

• In de StubHub app
    1. Tik op Profiel > Favorieten
    2. Tik op de tabbladen EvenementenArtiestenTeams of Locaties
    3. Tik op het pictogram + om een favoriet rechtstreeks vanaf de pagina Favorieten toe te voegen
  • Op een desktop of mobiel internet
    1. Ga naar Profiel Favorieten
    2. Klik op de tabbladen EvenementenArtiestenTeams of Locaties