Als je tickets hebt voor een evenement waar je niet meer bij kunt zijn, helpt StubHub je om een koper te vinden. Het aanmaken van een account en het publiceren van een advertentie op ons platform is gratis en eenvoudig.

INHOUDSOPGAVE

Aanmelden op StubHub

1. Ga naar StubHub
  2. Klik op Inloggen
  3. Klik onderaan de pop-up op registreren
  4. Voer je voor- en achternaam, e-mailadres en een wachtwoord in. Of klik op Aanmelden met Facebook om je Facebook-gegevens te gebruiken.
  5. Klik op Registreren

Tickets voor een evenement adverteren

1. Klik op Verkoop > Tickets verkopen op de startpagina of Verkoop tickets op een evenementpagina.
  2. Zoek het evenement en kies de datum. Als je het evenement niet ziet, vraag dan om een evenement toe te voegen.
  3. Kies één van de beschikbare formaten voor het evenement.
  4. Geef aan of je de tickets klaar hebt om te verzenden zodra je verkoop is bevestigd of, als je dat niet hebt, wanneer je ze kunt bezorgen
  5. Geef de stoeldetails en de afgedrukte waarde in. Onthoud dat je verantwoordelijk bent voor het leveren van de exacte tickets die je aanbiedt
  6. Als je tickets beperkingen hebben, moet je dit aangeven.
  7. Geef de advertentieprijs per ticket op, en we laten je zien hoeveel je betaald zult krijgen.
  8. Kies hoe je betaald wilt worden indien de tickets verkopen. Je kunt een PayPal-rekening of een bankrekening toevoegen
  9. Voeg een geldige credit card toe. We hebben dit nodig om gebruikers veilig te houden.
  10. Klik op Advertentie aanmaken

Je krijgt een bevestigingsmail als je tickets geadverteerd worden. Je kunt je advertentie vinden door naar Mijn tickets > Advertenties te gaan. Je kunt je advertentie op elk moment bewerken, deactiveren of verwijderen, tenzij je tickets nog niet zijn verkocht, waarna je ze moet bezorgen.