INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Vad är tidsramen för betalningen?

Du kan förvänta dig att få betalning inom 5 till 8 arbetsdagar efter att evenemanget har ägt rum. Denna tidsram säkerställer giltigheten för de sålda biljetterna och köparens närvaro vid evenemanget, med prioritet på säkerhet och tillfredsställelse för båda parter.

Vilka betalningsmetoder accepterar StubHub International?

StubHub International erbjuder två bekväma betalningsmetoder för säljare: direktinsättning och PayPal. Betalningar görs i den valuta som användes för att lista biljetterna, så se till att din betalningsmetod är registrerad i samma valuta.

Hur lägger jag till en betalningsmetod?

1. Gå till Betalningar och välj Utbetalningsmetoder
  2. Välj valuta och betalningsmetod:
    • För PayPal: ange e-postadressen som är registrerad i ditt PayPal-konto och accepterar den valda valutan.
    • För Direktinsättning: ange först adressen registrerad med ditt bankkonto och sedan dina kontouppgifter. Observera att din bank måste vara belägen i specifika länder beroende på valutan.
  3. Ändringar i betalningsmetoder gäller både befintliga och nya listningar.

Hur lägger jag till ett sorteringsnummer för brittiska betalningar?

Om du säljer biljetter till ett brittiskt evenemang måste du ange ett sorteringsnummer, ett 6-siffrigt kod som identifierar en specifik bank och filial. Se till att sorteringsnumret består av sammanhängande siffror utan bindestreck (-), mellanslag eller specialtecken.

Exempel:

• Sorteringsnummer: 88-77-66
  • Ange på vår plattform: 887766

Hur ändrar jag betalningsmetoden för en befintlig försäljning?

Kontakta oss för att begära en ändring av betalningsmetoden om betalningen ännu inte är påbörjad.

Hur ser jag betalningsstatus eller metod kopplad till min försäljning?

Gå till Betalningar, välj Betalningshistorik och välj valuta för att visa:

• Väntande: Försäljningen är inte levererad än.
  • Behandlas: Försäljningen har levererats; betalningen är avvaktande tills evenemanget är avslutat.
  • Betald: Betalningen har bearbetats av StubHub International.
  • Avbruten: Försäljningen är avbruten.

Kopplad betalningsmetod

Kontrollera Betalningar för detaljer om den kopplade betalningsmetoden för din försäljning:

• PayPal: Visar den angivna e-postadressen.
  • Direktinsättning: Visar ditt namn, bank och de fyra sista siffrorna av ditt konto.

Om inga detaljer visas för PayPal eller Direktinsättning, kontakta oss för att manuellt lämna din betalningsinformation innan försäljningen bekräftas.

Om den här artikeln löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra.