Om du listar biljetter på StubHub International och de säljs kommer vi att skicka ett e-postmeddelande dig (kolla din skräppostmapp).

Du bör fortfarande hålla koll på ditt StubHub International-konto utifall du missar det. Du kan se din försäljning genom att följa de här stegen:

1. Logga in på ditt StubHub-konto
    • På en dator: Gå till Mina biljetter. Klicka eller tryck på Försäljning.
    • På StubHub-appen: Gå till Sälj och tryck på Försäljning
  2. Kontrollera flikarna Öppna och Slutförda
    • Försäljning på fliken Öppna: Du måste leverera biljetter till köparen för att slutföra försäljningen
    • Försäljning på fliken Slutförda: Du har redan levererat de här biljetterna och behöver inte göra något