Hur vi betalar dig för biljettförsäljning beror på var du bor och var evenemanget är. Se Få betalt för din försäljning för att få mer information om när du kan förvänta dig betalningen.

När du listar biljetter och på sidan Ange ditt pris använder du rullgardinsmenyn under Betalningsmetod för att välja din betalningstyp.

• PayPal: När pengar finns på ditt PayPal-konto, besök PayPal.com/se för att:
    • Få en check
    • Lägg till pengar på ett PayPal-betalkort
    • Överföra pengar till ett annat konto
  • Direktbetalning:
    • Ange ditt bankkontonummer och sorteringskod (finns på dina kontoutdrag eller internetbank).
    • Efter att StubHub International skickat betalningen till ditt bankkonto kan det ta upp till 15 arbetsdagar innan det syns på ditt konto. Detta beror på bankens handläggningstid.

Behöver du uppdatera din betalningsmetod? Glöm inte att läsa den här artikeln för att förstå processen.